Landstede Groep

Basistraining EHBO van Het Oranje Kruis

Wat moet je doen als iemand zich in zijn vinger snijdt? Zich bij het uitstappen uit de bus verstapt? Of in de rij bij de kassa in elkaar zakt? Volg dan de 3-daagse basistraining EHBO van Het Oranje Kruis. Met een EHBO-diploma ben je in staat op een juiste wijze eerste hulp te verlenen. Op je werk, op straat én thuis.

Voor wie

Iedereen die op het werk, op straat en thuis eerste hulp wil kunnen verlenen.

Inhoud

Tijdens deze 3-daagse training worden theorie en praktijk op het gebied van het verlenen van eerste hulp afgewisseld. Groepsgewijs oefen je diverse scenario’s. De laatste middag doe je examen.

Toelating

Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Heb je gezondheidsproblemen en/of ben je zwanger? Neem voor de start van de training contact op met je trainer.

Diploma

De trainer beoordeelt of je over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om eerste hulp te kunnen verlenen (op basis van de eindtermen van Het Oranje Kruis). Is dit het geval, dan krijg je het diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis.

Herhalingstraining

Het EHBO-diploma is 2 jaar geldig, dus het is belangrijk dat je elke 2 jaar deelneemt aan een herhalingstraining om je kennis en vaardigheden op peil te houden en te actualiseren.

Aantal deelnemers

8-12 deelnemers

Datum

Mail naar raalders@landstede.nl voor een account voor de reserveringswebsite. Zo kunt u zelf heel gemakkelijk beschikbare data, locaties en trainers selecteren.

Duur & tijd

3 dagen, 9.00-17.00 uur

Locatie

Zwolle

Prijs

€ 380,- (incl. lunch en examenkosten)

Leden van de Bedrijvenkring Harderwijk krijgen korting. Ook voor BPV-bedrijven geldt een speciale prijs. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Aanmelden of meer informatie?

Wil je je aanmelden voor deze training? Of wil je eerst meer weten? Neem contact op met Robert Aalders, 06-43 04 79 36,  raalders@landstede.nl.

Op maat & incompany

Heb je behoefte aan een training op maat? Of wil je graag een incompanytraject? Wij kunnen voor groepen (8-12 deelnemers) deze training op maat maken en op jouw locatie verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.