Landstede Groep

BHV-module Spoedeisende Eerste Hulp (SEH) met AED en reanimatie

Wat doe je bij verslikking, shock, angina pectoris, een hartinfarct, een beroerte, epilepsie, suikerziekte of een hersenschudding? Je leert het tijdens de BHV-module Spoedeisende Eerste Hulp (SEH), een onderdeel van de training Bedrijfshulpverlening (BHV). Na deze training van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) kun je onder meer een beginnende brand blussen en weet je wat je moet doen bij een ontruiming.

Voor wie

Voor iedereen die - als onderdeel van de bedrijfshulpverlening (BHV) - wil leren eerste hulp te verlenen en hoe je reanimeert en de AED gebruikt.

Inhoud

Deze module is een onderdeel van de training Bedrijfshulpverlener (BHV). Theorie en praktijk worden afgewisseld.

Na deze module kun je:

  • Levensreddende handelingen uitvoeren (bijvoorbeeld verbanden aanleggen)
  • Reanimeren
  • AED (Automatische Externe Defibrillator) bedienen

E-learning
Je kunt kiezen voor een training met E-learning. Je volgt de theorie dan via een E-learningprogramma van het NIBHV. Je leert wanneer het jou uitkomt.

Toelating

Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Heb je gezondheidsproblemen en/of ben je zwanger? Neem voor de start van de training contact op met je trainer.

Certificaat

Je sluit dit onderdeel (de module) af met een schriftelijke toets. Volg je de training met E-learning? Dan moet je het onderdeel hebben afgerond voor je (op locatie) de training gaat volgen. Na het behalen van de toetsen ontvang je een landelijk erkend certificaat. Ook krijg je een legitimatiepas waarmee je kunt aantonen dat je deze module hebt gevolgd.

Herhalingstraining

Het certificaat is een jaar geldig, dus het is belangrijk dat je elk jaar deelneemt aan een herhalingstraining om je kennis en vaardigheden op peil te houden en te actualiseren.

Aantal deelnemers

8-15 deelnemers

Datum

Mail naar raalders@landstede.nl voor een account voor de reserveringswebsite. Zo kunt u zelf heel gemakkelijk beschikbare data, locaties en trainers selecteren.

Duur & tijd

Alleen praktijk, theorie met E-learning: 4 uur (1 dagdeel), 13.00-17.00 uur
Praktijk en theorie: 8 uur (1 dag), 9.00-17.00 uur

Herhalingstraining:
Alleen praktijk, theorie met E-learning: 2 uur, 14.00-16.00 uur
Praktijk en theorie: 4 uur (1 dagdeel), 13.00-17.00 uur

Locatie

Harderwijk

Prijs

Basistraining (praktijk en theorie): € 115,- (incl. lunch)
Basistraining (alleen praktijk, theorie met E-learning): € 75,-
Herhalingstraining (praktijk en theorie): € 65,-
Herhalingstraining (alleen praktijk, theorie met E-learning): € 45,-

Leden van de Bedrijvenkring Harderwijk krijgen korting. Ook voor BPV-bedrijven geldt een speciale prijs. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Aanmelden of meer informatie?

Wil je je aanmelden voor deze training? Of wil je eerst meer weten? Neem contact op met Robert Aalders, 06-43 04 79 36,  raalders@landstede.nl.

Op maat & incompany

Heb je behoefte aan een training op maat? Of wil je graag een incompanytraject? Wij kunnen voor groepen (8-15 deelnemers) deze module op maat maken en op jouw locatie verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.