Landstede Groep

Herhalingstraining Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis

Heb je al een certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis? Dan is dit dé training om je diploma geldig te houden. Door het volgen van deze 1-daagse training verleng je de geldigheid van je diploma weer met 2 jaar en kun je adequaat blijven handelen in geval van nood!

Het hebben van dit diploma is een verplichting vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Voor wie

Gastouders, medewerkers van peuterspeelzalen/kinderdagverblijven/bso’s en anderen die hun certifcaat Eerste Hulp aan kinderen willen verlengen.

Toelating

Je bent in het bezit van een certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis. Heb je gezondheidsproblemen en/of ben je zwanger? Neem voor de start van de training contact op met je trainer.

Certificaat

De trainer beoordeelt of je over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om Eerste Hulp te kunnen blijven verlenen aan kinderen. Is dit het geval, dan wordt je diploma met 2 jaar verlengd.

Datum

Mail naar raalders@landstede.nl voor een account voor de reserveringswebsite. Zo kunt u zelf heel gemakkelijk beschikbare data, locaties en trainers selecteren.

Prijs

Op aanvraag

Leden van de Bedrijvenkring Harderwijk krijgen korting. Ook voor BPV-bedrijven geldt een speciale prijs. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Aanmelden of meer informatie?

Wil je je aanmelden voor deze training? Of wil je eerst meer weten? Neem contact op met Robert Aalders, 06-43 04 79 36,  raalders@landstede.nl.

Op maat & incompany

Heb je behoefte aan een training op maat? Of wil je graag een incompanytraject? Wij kunnen voor groepen deze training op maat maken en op jouw locatie verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.