Landstede Groep

Op maat & incompany: trainingen op het gebied van veiligheid

De vraag naar beveiligers en professionals met een veiligheidsfunctie groeit. Tegelijk stellen werkgevers hogere eisen. De Veiligheidsacademie ontwikkelt trainingen op maat en kan deze incompany - bij jouw op locatie - verzorgen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Het veiligheidsdomein en de beveiligingsbranche veranderen sterk. De samenleving verhardt en polariseert, de terreurdreiging groeit, er zijn vluchtelingenstromen en cybercriminaliteit en social media zorgen ervoor dat je als werkgever meer en andere beveiligers nodig hebt. 

Predictive profiling en digital en security awareness

Je beveiligers en professionals met een veiligheidsfunctie moeten meer kennis hebben en ook meer kunnen. Je wilt medewerkers die op een klantvriendelijke manier veiligheid bevorderen, kunnen omgaan met nieuwe technologie en alles weten over zaken als predictive profiling, digital awareness en security awareness.
Maar ze moeten ook stressbestendig zijn, flexibel kunnen werken en de samenwerking zoeken om complexe veiligheidsvraagstukken aan te pakken.

De Veiligheidacademie ontwikkelt op maat en incompany

Naast het aanbod bij trainingen bieden wij opleidingen op maat en incompany. Bijvoorbeeld op het gebied van predictive profiling, digital awareness en security awareness, mentale en fysieke weerbaarheid, agressiebeheersing en deregulering, en Virtual, Augmented en Mixed Reality. 
Stadionstewards (voetbalstewards), ook in het amateurvoetbal, kunnen bij ons terecht voor KNVB-trainingen op het gebied van veiligheid.

Meer weten?

Heb je behoefte aan een opleiding op maat? Of wil je graag een incompanytraject? Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij op maat maken en op jouw locatie verzorgen. Ook als je een specifieke opleidingsvraag hebt kun je bij ons terecht. Meer weten? Neem contact met ons op.

Een training op maat zorgt voor veiligheidsbewuste en proactieve medewerkers die de integrale veiligheid van je evenement, bedrijf of organisatie bewaken.