Landstede Groep

Workshops Virtual Reality

In 2017 is de werkgroep “Mixed Reality in het onderwijs” in het leven geroepen bij de VANWV. Deze maakt onderdeel uit van het Regionaal Investeringsfonds dat in 2017 werd toegekend door het ministerie van onderwijs.

In de afgelopen jaren hebben wij door middel van bijscholing, veld-onderzoek en in testfases met onze eigen studenten en docenten, veel kennis en ervaring opgedaan over de implementatie en toepassing van VR, AR en serious gaming in het onderwijs. Deze kennis en ervaring delen wij graag met anderen.

In 2020 zijn wij door het ministerie van OCW uitgeroepen tot één van de 15 meest innovatieve ICT-ontwikkelingen in het MBO. Klik hier voor de mini-docu "onderwijsvernieuwers - Virtual Reality"

Scholen, bedrijven en organisaties bieden wij de mogelijkheid om bij ons een workshop “implementatie van Mixed Reality” te volgen. Wij delen in deze workshop onze kennis en ervaring, zodat anderen bij de implementatie van MR meer beslagen ten ijs kunnen komen. Ook laten wij de deelnemers zelf ervaren wat de impact van leren met Virtual Reality is.

Daarnaast zijn wij te gast geweest als spreker op onder andere diverse edities van DefLAB, Bright Day en VR-events van Like2Share.

Voor scholen, bedrijven en organisaties in het veiligheidsdomein geldt dat wij graag met u samenwerken door onze kennis te delen, maar ook door samen verder te ontwikkelen. Met diverse scholen hebben wij samenwerkingsverbanden lopen. Daarnaast hebben wij scenario’s ontwikkeld in samenwerking met verschillende bedrijven en organisatie, waaronder het Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en Trainingscentrum van Defensie.

Interesse in een workshop? Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Eens langskomen met uw team beveiliging, HTV of VeVa om kennis te maken met de mogelijkheden van mixed reality in het onderwijs? 
Neem vrijblijvend contact op met de VANWV