Landstede Groep

Training Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis

Om de veiligheid van kinderen op school, bij de kinderopvang en in de speeltuin te garanderen, moet je als gastouder en medewerker van een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of bso en EHBO-kennis en -vaardigheden hebben. Met de training Eerste hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis ben je goed voorbereid op het verrichten van eerste hulp handelingen bij kinderen.

Het hebben van dit certificaat is een verplichting vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Voor wie

Gastouders, medewerkers van peuterspeelzalen/kinderdagverblijven/bso’s en iedereen die eerste hulp aan kinderen wil kunnen verlenen.

Toelating

Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Heb je gezondheidsproblemen en/of ben je zwanger? Neem voor de start van de training contact op met je trainer.

Certificaat

De trainer beoordeelt of je over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om eerste hulp te kunnen verlenen aan kinderen (op basis van de eindtermen van Het Oranje Kruis). Is dit het geval, dan krijg je het geregistreerde certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis.

Herhalingstraining

Het certificaat is 2 jaar geldig, dus het is belangrijk dat je elke 2 jaar deelneemt aan een herhalingstraining om je kennis en vaardigheden op peil te houden en te actualiseren.

Datum

Mail naar raalders@landstede.nl voor een account voor de reserveringswebsite. Zo kunt u zelf heel gemakkelijk beschikbare data, locaties en trainers selecteren.

Duur & tijd

Volgt

Locatie

Volgt

Prijs

Volgt

Leden van de Bedrijvenkring Harderwijk krijgen korting. Ook voor BPV-bedrijven geldt een speciale prijs. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Aanmelden of meer informatie?

Wil je je aanmelden voor deze training? Of wil je eerst meer weten? Neem contact op met Robert Aalders, 06-43 04 79 36,  raalders@landstede.nl.

Op maat & incompany

Heb je behoefte aan een training op maat? Of wil je graag een incompanytraject? Wij kunnen voor groepen deze training op maat maken en op jouw locatie verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.